Welkom in onze gerenoveerde hoeve.

Het stadje Damme ligt langs de schilderachtige Damse Vaart. In Damme vindt u alles wat u nodig heeft: ambachtelijke bakkers en slagers, koffiehuisjes, restaurants, apotheek en dokters.

Onze hoeve is met veel zorg en aandacht ingericht en biedt op die manier comfortabel plaats aan max. 14 personen. Er zijn 5 slaapkamers die allen voorzien zijn van een tweepersoonsbed. In nog een 6de slaapkamer vindt u 4 enkele bedden. De bedden en matrassen zijn allen van hoogwaardige kwaliteit. Kussen- en matrassenbeschermers, donsdekens en extra dekens zijn voorhanden.

Alle kamers zijn ook voorzien van een extra douchekamer met extra lavabo.

Voor de bereiding van een grote of kleine maaltijd kunt u terecht in onze moderne keuken die voorzien is van alle hedendaags comfort en een volledige uitrusting. Zo vindt u er een afwasmachine, gasfornuis, oven, microgolfoven en een koelkast. Indien het weer het toelaat, kunnen de grote ramen achteraan geopend worden, de barbecue ontstoken om zo te genieten van het teakhouten tuinmeubilair en de uitzonderlijke omgeving. De ruime schuur kan tevens dienstdoen als fietsenstalling of paardenstalling voor max.6 paarden.

De ruime leefruimte, met rechtstreekse toegang tot het grote terras, is voorzien van nieuwe kwaliteitsvolle meubelen. Er zijn 10 comfortabele plaatsen voorzien aan de grote tafel. Onze woning is voorzien van stoffen salons. Hier vindt u ook de multimediavoorzieningen met flat screen tv.

Wij wensen u een ontspannend en aangenaam verblijf toe.